dinsdag 31 maart 2009

Nog een aantal lay-outs gemaakt tijdens het weekend

Hier zijn dan de lay-outs die ik afgelopen weekend ook nog heb gemaakt omdat het papier voor het boekje op was. Ik heb meestal papier van October Afternoon gebruikt. Daar ben ik nl. helemaal weg van en pak haast niets anders meer. De bovenste lo hebben we allemaal gemaakt. Op het forum hebben we gestemd op een aantal lay-outs om te gaan liften tijdens het weekend en dat is uiteindelijk deze geworden. Het was zo leuk om te zien wat iedereen er van gemaakt heeft. Toen ze klaar waren hebben we allemaal neergelegd om te bekijken. De mooiste won een prijsje en dat was de lo van Frences. Nog gefeliciteerd meid!!



En nog een aantal andere lay-outs:







maandag 30 maart 2009

Foto's weekend en een aantal lootjes

Hieronder een aantal fotootjes om een indruk te geven hoe het was, lekker druk en rommelig en heel gezellig en productief........










Zo, ik ben er weer. Het was supergezellig met alle dames van het forum. We hebben veel gescrapt en gelachen, heerlijk gegeten en weinig slaap gehad. De volgende keer ga ik zeer zeker weer mee. Ik vond het heel erg leuk om nog meer dames van het forum in echt te zien en een beetje beter te leren kennen. De accomodatie was super al zou er wel een douche bij mogen komen van mij maar voor de rest was het heel erg netjes en ruim. De bedden op de slaapzaal waren niet zo geweldig maar gelukkig lagen er nog extra matrassen en die paar uurtjes dat ik wel in bed lag heb ik wel heerlijk geslapen!!!
Ik was begonnen met dit boekje van Yvonne's feestje maar al gauw raakte het papier op. Sommige dames hebben nog gekeken bij de scrapbookwinkel in Heesch of er nog papier lag maar helaas.........Dat wordt zoeken op internet. Of weet iemand toevallig waar dit papier nog te koop is? Het is van Cosmo Cricket, be good en Gretel. Elke tip is welkom. Ik heb al wel een site in Amerika gevonden maar dan ben ik 27 dollar kwijt aan verzendkosten.........



















De rest van de werkstukken post ik straks even, ik breng eerst even Yvonne naar bed.

vrijdag 27 maart 2009

Scrapweekend

Zo, de tassen zijn ingepakt en in de auto gezet, straks nog even omkleden en dan op naar Alphen voor een scrapweekend met 32/33 dames van het scrapbookforum. Ik heb er echt mega veel zin in. Een heel weekend lekker scrappen, kletsen, lachen etc. Heerlijk lijkt me dat. De kids gaan bij opa en oma logeren, hebben zij ook iets leuks en manlief moet helaas werken. Tja, er moet toch 1 de wereld draaiende houden.....:)
Na het weekend zal ik alles laten zien wat ik heb kunnen maken. Ik heb eigenlijk geen idee wat er uit mijn handen zal komen maar ik zie het wel.......
Fijn weekend allemaal en tot maandag!!

woensdag 18 maart 2009

Online crop

Gisteravond zou er weer een online crop van het forum zijn dus ik gistermiddag op het werk de sketch uitgeprint omdat de printer bij ons thuis weer es raar doet. Ik wist niet zeker of ik tijd en puf had om mee te doen maar toen de kids in bed lagen en manlief naar zijn werk was vertrokken ben ik er toch maar aan begonnen. Ik heb niet eerst meer op het forum gekeken want meestal blijf je daar dan hangen. Ik vond een foto van de dom van Siena en vond die wel geschikt voor de sketch die Renske had geplaatst. In eerste instantie dacht ik: wat moet ik daar nou mee, die sketch is zo strak, dat is niks voor mij, maar ook wel weer een uitdaging! Door het gebruik van dessinpapier in de blokken lijkt ie al wat minder strak en het resultaat is zeer naar mijn zin. Toen de lo klaar was om half 12 ongeveer keek ik nog even op het forum om te zien wat de anderen hadden gemaakt en wat bleek??? Er was een nieuwe sketch geplaatst intussen en er was niemand virtueel aan het croppen!!!!:)
Dit is de sketch:



Dit is mijn uitwerking:


Het papier is van October Afternoon, mijn favoriet merk van de laatste tijd.

Blogcandy van Ria

Ria geeft op haar blog een candy weg vanwege 10.000 hits in 1 jaar tijd. Laat een berichtje achter en wie weet win jij de blogcandy van Ria.

maandag 16 maart 2009

Uitwerking sketch Judith

Judith heeft weer een nieuwe sketch gemaakt. Op haar blog zet ze dan de uitwerkingen van anderen. Ik weet niet of ze dat deze keer ook weer doet maar ik heb de sketch in ieder geval wel gemaakt. Dit is de sketch:



Ik heb dit ervan gemaakt. De takken waren al voorbedrukt op het papier. Ik hoefde dus alleen de lollipops zelf te maken door wat rondjes uit te stansen, in elkaar te frommelen en vastzetten met een brad.

zondag 15 maart 2009

Snoepwinkel

Het was zulk rotweer vandaag, de hele dag regen en wind, het lijkt wel herfst!!! Maar het was wel perfect weer om lekker te gaan scrappen. Op het blog van wijdus is weer een nieuwe sketch geplaatst.
Deze:


Dit heb ik er van gemaakt:


Het papier is van October Afternoon, de foto's zijn gemaakt tijdens het verjaardagsfeestje van Yvonne in het Veenkoloniaal museum te Veendam.

Ik heb ook nog de nieuwe sketch van Judith gemaakt maar die zet ik morgen even op de foto, het is nu te donker.
Bedankt voor het kijken op mijn blog en tot de volgende keer!!

vrijdag 13 maart 2009

Vriendschap

Deze lay-out heb ik gemaakt naar aanleiding van de challenge op het Wijdusblog
Het moest gaan over vriendschap. Deze lo gaat over de vriendschap met mijn naaste collega's. We zijn met een vast clubje van 5 (eentje staat niet op de foto) en we delen lief en leed met elkaar. We komen niet bijelkaar op visite maar gaan af en toe een avondje uit. We zijn niet alleen collega's maar ook een beetje vriendinnen en staan altijd voor elkaar klaar, ook prive.
De titel friends on the job is misschien geen goeie Engelse uitdrukking maar ik vond het wel leuk klinken omdat het uitdrukt hoe onze relatie is.
Het papier is van October Afternoon.

woensdag 11 maart 2009

Valentijns lay-out

Deze lay-out heb ik een poosje terug gemaakt. Ik heb 'm gelift van de site van creative scrappers geloof ik. Ik vond 'm zo mooi en had toevallig hetzelfde papier in huis van Basic grey, bitter sweet.
Deze foto is gemaakt na onze huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Venetie, we staan hier op het balkon met de Rialtobrug op de achtergrond.

maandag 9 maart 2009

Mijn lay-out op het Wij dus blog

Wat gaaf!!!! Op het blog van Wijdus staat deze lay-out bij de 10 favorieten!!!!
Van alle inzendingen, en het waren er 77, hebben ze 10 favorieten gekozen en die van mij staat er ook tussen. Keileuk!!!

vrijdag 6 maart 2009

Online crop scrapbookforum

Op het scrapbookforum was gisteravond weer een online crop. Er deden vrij veel leden mee en was weer heel gezellig. Deze keer kregen we geen sketch maar een lay-out om te liften, deze:



Dit is mijn uitwerking geworden:



Op het forum worden alle uitwerkingen bijelkaar gezet en het blijft leuk om te zien wat iedereen met dezelfde lay-out of sketch doet. Iedereen geeft er toch een persoonlijk tintje aan vaak. Ze zijn in ieder geval weer stuk voor stuk erg mooi geworden. Op naar de volgende keer over 2 weken.

Nog een blogaward

Ook van Inge kreeg ik vandaag onderstaand award. Harstikke gaaf dat mijn blog ook bij Inge tussen haar 10 favorieten staat!!!! Dank je wel Inge!!
Nou moet ik zelf mijn 10 favoriete blogs kiezen en dat wordt moeilijk want ik heb er zoveel. Sowieso kijk ik vaak op de blogs van de medeforumleden. Ik zal er nog even over nadenken welke ik zal doen zonder iemand voor het hoofd te stoten. Ik kom er nog op terug,hoor!!

donderdag 5 maart 2009

Blogaward

Vandaag kreeg ik van Wendy (http://scrapwendy.blogspot.com/) een award voor mijn blog voor de tien favoriete blogs. Ik ben vereerd dat ik bij haar 10 favoriete blogs behoor. Nu moet ik zelf een aantal blogs uitzoeken geloof ik. Dat doe ik later even want we hebben straks eerst een online crop van het forum. Ik kom hier nog op terug. Bedankt hoor Wendy!!!

Kaartje voor collegaatje

En voor een collegaatje die vandaag jarig is heb ik deze kaart gemaakt. Gelift uit de Cards Only, dat wel. De cirkel en scallop cirkel zijn gemaakt met mijn nieuwe nestabilities. Zo gaaf dat ik dat nu niet meer met de schaar hoef te knippen....
Annet, van harte gefeliciteerd meid!!!

Uitdaging 14 Creabest

Voor de uitdaging van Creabest moeten we deze keer een rode lay-out maken met als ondersteunende kleuren zwart en wit. Ik vond het moeilijk, heb nl. niet zoveel rood in huis maar vond toch nog deze restjes en heb ze hiervoor gebruikt. Ik hoop dat ie rood genoeg is. De restjes zijn nu mooi op. Het papier is trouwens van Sandylion.

zondag 1 maart 2009

Jarig

Naar aanleiding van de vorige bling bling lay-out heb ik nog een tweede erbij gemaakt om naast elkaar in het album te kunnen doen. Papier is weer van basic grey, porcelain, de letters zijn geloof ik van Action.



En een paar details: