vrijdag 30 oktober 2009

Creabest 29

Voor opdracht 29 moet het een bruine lo worden met zwart of wit als ondersteunende kleur. Ik heb gekozen voor een lo van Hanny. Hanny organiseert altijd de secret lift op het scrapbookforum en zoekt altijd lo's uit met leuke technieken. Deze heeft ze gemaakt voor de uitdaging op het blog van Scrap. Voor die uitdaging heb ik een andere lo ingezonden maar vandaag had ik zin om deze te liften. Alles is gestempeld met gesso, behalve de cirkels met kleine stipjes, dat is met 3d verf gedaan.



Laat je even weten wat je ervan vindt? Tot de volgende keer!!
Photobucket

donderdag 29 oktober 2009

Kaart voor een vriendin

Voor een vriendin van mij maakte ik deze kaart. We hebben het allebei een beetje te druk om af te spreken en het is dus al een poosje geleden dat we elkaar spraken vandaar dat we nu even op deze manier communiceren.

Het papier is van Basic Grey, Marrakech
Photobucket

zondag 25 oktober 2009

Zo maar

Vanmorgen even een kaartje gemaakt voor iemand die het wel even kan gebruiken:


Photobucket

zaterdag 24 oktober 2009

Sven

En dit is dan Sven, is het geen schatje?






Photobucket

Nog 2 lootjes voor mijn Egyptealbum

Deze twee lootjes heb ik de afgelopen dagen nog gemaakt. De inspiratie was een beetje weg dus ik denk dat ik ook eerst maar es andere foto's ga scrappen. Ik heb het wel een beetje gehad met de Egyptefoto's voor nu. Maar ja, als ik ergens mee bezig ben moet het ook af he? That's me! De komende 2 weken ga ik spulletjes bijelkaar zoeken voor het scrapweekend want eigenlijk wil ik niet weer alles meenemen maar pakketjes maken. Sowieso ga ik verder met het miniboekje over de vakantie en dan tussendoor even een gewoon lootje maken denk ik.
Het papier dat ik hier gebruikt heb is nog steeds van Basic Grey, Marrakech.



Bedankt weer voor het kijken en een fijne zaterdag nog. Wij gaan straks op kraamvisite.
Photobucket

vrijdag 23 oktober 2009

Kaartje voor Sven

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Sven en vanavond ga ik lekker snuffelen in de babyzaak om leuke kleertjes uit te zoeken. YES!!!




Photobucket

JIPPIE!!!!!

We hebben weer een baby in de familie!! Gisteravond is Sven geboren, zoon van mijn neefje (tantezegger) en zijn vrouw. We zijn dubbel blij want er zijn een paar zwangerschappen aan vooraf gegaan die niet goed zijn afgelopen. Maar eindelijk dus een gezonde baby van dik 6 pond!! Nu kunnen ze lekker gaan genieten.
Ik heb nog geen foto om te showen maar zo gauw die er is zal ik even showen.

Tegelijkertijd ben ik ook wel een beetje verdrietig want wat hadden mijn broer (zijn vader) en mijn moeder (zijn oma) dit mooi gevonden.................................

Photobucket

dinsdag 20 oktober 2009

Kerstkistje

Ik ben maar es begonnen met een kerstkistje, dat al heel lang ligt te wachten om gealtered te worden. Ik heb bij Pipoos de kerstvellen van Graphic 45 gekocht en die zijn zo mooi!!! Dit is de bovenkant:

De voorkant:

en een van de zijkanten, de andere kant is net zo:

Van buiten is het kistje nu klaar. En nu de binnenkant nog. Ik heb al wel papier aan de binnenkant geplakt maar ik wil er denk ik ook een miniboekje in maken en verder nog wat frutsels. Moet ik nog even over nadenken.
Laat je even weten wat je van het kistje vindt?
Fijne avond nog en tot de volgende keer!!
Photobucket

maandag 19 oktober 2009

Uitdaging SBF 4

Op het scrapbookforum is elke week een nieuwe uitdaging. Het lukt mij niet om elke week mee te doen maar gisteren heb ik deze gemaakt naar aanleiding van een sketch:

Erg leuk sketch om mee te stoeien, heb de accoladen met de Silhouette gesneden. Het papier is van Basic Grey, Marrakech.


Photobucket

zaterdag 17 oktober 2009

Uitdaging 28 Creabest

Voor Creabest moesten we een foto van minimaal 20 bij 20 cm. scrappen. Ik heb weer es een foto uit het Egypte-album gepakt en vond deze mooi genoeg om zo groot af te drukken. Het papier is van Basic Grey, Marakkech.


Photobucket

vrijdag 16 oktober 2009

Van Ilonka kreeg ik deze award:


Dank je wel hoor!! Ik vind het heel erg leuk. Nu moet ik 'm doorgeven aan 5 mensen en 10 dingen over mezelf vertellen.
1. Ik geef veel te veel geld uit aan scrapspullen. Daarom heb ik me nu een koopverbod opgelegd tot alle papier op is.
2. Door het scrappen besteed ik eigenlijk te weinig tijd aan mijn kinderen. Ik probeer hier wel een gulden middenweg in te vinden.
3. Mijn hele leven lang tob ik al met mijn gewicht. Ik ben nu op een leeftijd dat uiterlijk minder belangrijk en gezondheid veel belangrijker wordt. Dus niet zoveel meer snoepen.
4. Ik vind het heel erg leuk om alle berichtjes op mijn blog te lezen. Toch een waardering voor mijn creaties.
5. Ik zit ook heel graag te computeren om alle creaties op verschillende blogs te bewonderen en natuurlijk de berichtjes op het Scrapbookforum te lezen en te beantwoorden.
Poeh, ik vind dit wel lastig, ben niet gewend om zoveel over mezelf te vertellen.
6. Ik vind mijn werk heel erg leuk om te doen, dat is ook wel es anders geweest.Maar nu de kinderen groter zijn vind ik het niet zo erg meer om weg te moeten gaan. En we hebben als collega's een hele goeie band en delen lief en leed met elkaar.
7. Ik vind het fijn om in mooie kleding te lopen. Ik heb een favoriete winkel waar ik graag kom en geef daar ook wel es teveel geld uit.
8. Mijn familie is belangrijk voor me. Ik probeer ze dan ook zoveel mogelijk te bezoeken.
Pff nog 2 dingen. Wat moet ik nu nog zeggen? Nog even diep graven.........
9. Ik ga graag op vakantie naar zoveel mogelijk verschillende landen. Ik vind het leuk om te zien hoe de mensen daar leven en hoe de natuur is.
En de laatste:
10. eeeeehm...........Ik kan niet zo goed tegen drukte. De kans bestaat dat ik dan zomaar dichtklap en dan komt er haast niets meer uit mijn mond en wil ik het liefst zo snel mogelijk weg. Wel lastig eigenlijk maar ik weet niet wat ik er aan moet doen.

Nou, dat waren 10 eerlijke dingen over mijzelf. Nu nog 5 mensen aan wie ik de award doorgeef.
Dat zullen dan zijn: Wendy, Inge, Anja, Joke, Alma en Karin.
Dames, veel plezier met de award. Jullie hebben 'm verdiend.

Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer!!
Photobucket

Scraps en Wijdusblog

Dit is de sketch van het Wijdusblog voor oktober:


Dit is mijn uitwerking van de sketch met papier van Cosmo Cricket, snorkel:


Voor het blog van Scraps heb ik deze lay-out gemaakt. De uitdaging is een dessinvel en een stukje wit papier van 15x15 cm gebruiken. Dit is een vel van Graphic45. Die is al zo bedrukt dat ie verder nog weinig nodig heeft.


Photobucket

woensdag 14 oktober 2009

Inzending voor het Scrappassion Challenge Blog

Op het Scrappassionchallengeblog moet er deze maand iets van hout gescrapt worden. Ik wilde eerst een kerstkistje maken, want ik heb nog een mooi houten kistje staan en prachtig papier van Graphic45 maar er zijn al een paar doosjes ingezonden. Toen heb ik deze lijst gemaakt. De lijst zelf heb ik voor een paar euro bij Action gekocht en stond al een poosje te wachten op foto's. Nu dus gealtered en niet helemaal naar mijn zin maar weet ook niet wat ik er nog bij moet doen zonder het te druk te maken, dus laat ik het maar zo.
Tips zijn natuurlijk welkom.




Fijne dag nog en tot de volgende keer!!
Photobucket

maandag 12 oktober 2009

Inzending voor het Wijdusblog oktober

Voor het Wijdusblog moet deze maand een dier gescrapt worden. Ik heb gekozen voor onze hond Boris, die wij helaas op 7-jarige leeftijd moesten laten inslapen. Kevin en hij zijn samen opgegroeid en trokken veel samen op. Helaas werd Boris ziek.



Het papier is van October Afternoon.
Dank je wel voor je bezoek en laat je een berichtje achter?

Photobucket

zondag 11 oktober 2009

Creabest 27

Voor Creabest luidde de opdracht: scrap je grootste blunder. Ik heb me suf gepiekerd maar kon haast niets bedenken. Maak ik dan geen blunders? Vast wel, ik heb ze alleen niet onthouden!! Na overleg met mijn zus kwam deze blunder naar voren.



Het papier is van Graphic 45. Zo mooi he? Ik vind het haast jammer om erin te knippen of snijden en te gebruiken. Maar ja daar heb ik het toch voor gekocht......
Leuk dat je weer kwam kijken. Fijne zondag nog!!

Photobucket

donderdag 8 oktober 2009

Getto

Naast de inzending voor het dtucblog heb ik deze nog gemaakt:


Photobucket

woensdag 7 oktober 2009

Inzending dtuc en derde plaats Scrappassion Challenge blog

Hier staat mijn inzending voor dare 22 van het dtucblog, aqua en bruin. Mag 'm hier niet laten zien maar op hun blog kun je 'm bewonderen.

En ik heb de derde plaats bemachtigd bij de uitdaging op het scrappassion challenge blog:
Alle CT leden hebben gestemd en ik heb alle punten bij elkaar opgeteld. Nummer 1 krijgt zoals gezegd een prijs van Scrapdelight, en deze maand voor het eerst mag de nummer 2 mee doen met de december challenge als GUEST CREATIVE TEAM MEMBER. De volgende maand is nummer 3 de Guest CT.

Maar goed, jullie willen natuurlijk weten wie er gewonnen heeft! Het was wederom ontzettend moeilijk. We hadden weer zoveel inzendingen [helemaal geweldig, dus blijf doorgaan daarmee!] en de kwaliteit lag echt hoog.

SANDRA VAN DER HOORN 116 punten
RIETTA POTTERS 70 punten
MARGREET WESTERLING 46 punten

En dit was mijn inzending:


Harstikke leuk om op de derde plaats te eindigen van 21 inzendingen!!

Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer. Laat je een berichtje achter?

Photobucket