vrijdag 30 september 2011

Sketch #56 Sketchabilities

Dit is alweer de laatste reveal voor mij als designteamlid bij Sketchabilities. Helaas mogen we maar een half jaar blijven. En terecht natuurlijk. Er zijn zoveel getalenteerde scrappers in de wereld die ook graag een kans willen krijgen.
De sketches kan ik natuurlijk altijd blijven maken en dat zal ik zeker doen want ik vind ze prachtig!!
This is the last reveal for me as a designteammember at Sketchabilities. We can only stay on for 6 months. There are so many talented ladies out there who deserve a chance to be a part of the DT. I will keep using Karan's sketches though because I simply love them!!

Nou, dit is dan mijn laatste sketch:
Well, this is my last sketch:



En mijn uitwerking, ik heb deze keer met klei gewerkt. In het boekje van Frences staan zulke leuke voorbeelden:
And this is what I made, I used clay ornaments like Frences did in her book:


Op het moment dat dit bericht live gaat sta ik in de stand van Creabest Scrapbooking op de Creabeurs in Hardenberg. Altijd erg leuk om te doen en ik zie altijd veel bekenden. Gezellig!! Zaterdag ben ik er ook weer.
Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer. Fijn weekend en misschien zien we elkaar in Hardenberg!!
Today and tomorrow I will be at the creative weekend in Hardenberg, helping out in the shop of Creabest Scrapbooking. I always have such a great time and talking to lots of people and friends.
Thanks for your visit and till next time! Have a great weekend!!


Photobucket

vrijdag 16 september 2011

Dagje croppen bij Creabest in Ommen

Vandaag weer een zeer gezellig dagje gehad met Meris en Lydia en Bauke en Berthine natuurlijk bij Creabest. Als winkel designteam mochten we aan de slag met de nieuwe lijnen die net binnen waren gekomen. De nieuwe lijnen van My mind's eye bijvoorbeeld, Lost and found. Prachtig!!!!
Ik maakte er deze twee layouts mee:





En dan natuurlijk de nieuwe lijn van Simple Stories: Generations. Gewoon geweldig!
Daarmee maakte ik deze layout:


En terwijl we zo aan het scrappen waren kwam Nicole Verkooijen nog langs. Zij geeft binnenkort workshops bij Creabest. Voor meer informatie klik hier.
En ook de postbode kwam met een aantal dozen met prachtige nieuwe spullen. We stonden gewoon te kwijlen........Mooie stempels, papier, embellishments, ik word er zo hebberig van! Hou de site van Creabest maar in de gaten, Bauke en Berthine zijn druk bezig alles in de webwinkel te zetten.

Today I went to the scrapbookstore called Creabest where we got to play with the newest stuff. I really LOVED the papers from MME: Lost and found! I made two layouts with it. Gorgeous!!
And of course Generations by Simple Stories. Can't resist!!
While we were cropping the mailman delivered some boxes with more great stuff. We were just drooling over the boxes. WOW!!


Ik ga nu lekker op de bank hangen en nagenieten van deze leuke dag en de mooie spullen die ik heb gezien.

See you next time!! Have a great weekend!!

Photobucket

donderdag 15 september 2011

Sketchabilities #55

Dit is de een na laatste layout als Dt-er voor Sketchabilities. Helaas mogen we maar twee keer 3 maanden aanblijven en dan moeten we plaats maken voor nieuw talent. De namen van de nieuwe designteamleden vind je hier.

Met deze sketch mochten we deze keer aan de slag:



En dit is mijn uitwerking:



Nu ligt de laatste sketch nog op me te wachten en ik hoop dat ik gauw wat inspiratie krijg want over 10 dagen moet ik het ingeleverd hebben!! Misschien krijg ik morgen weer inspiratie als ik lay-outs ga maken voor de winkel van Creabest in Ommen.

Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer!!


Photobucket

dinsdag 13 september 2011

Vakantiefoto's

Ik moet echt even weer in het ritme komen van scrappen, bloggen, forummen etc. Heb de vakantiefoto's ook nog niet laten zien. Laat ik daar maar es mee beginnen dan. Dit is slechts een impressie van de vele foto's die ik zoals gewoonlijk heb gemaakt. Het is ook zo'n prachtige omgeving, die bloemenriviera met de rotsen en de zee en de mooi gekleurde dorpjes.




Mooi he?
Als je soms naar buiten kijkt dan zou ik zo weer terug willen gaan maar dat gaat natuurlijk niet. Ben inmiddels weer begonnen met werken en het wordt alweer aardig hectisch!!
Mijn scrapmojo heb ik nog niet weer gevonden helaas. Ik moet de laatste opdracht voor Sketchabilities nog maken en opsturen maar het wil even niet lukken.
Ben wel wat aan het spelen met mijn smashbook. Erg leuk om te doen trouwens.
Ik heb een paar drukke weekenden voor de boeg, layouts maken voor in de winkel van Creabest, 2 dagen op de beurs in Hardenberg, verjaardagen, forumweekendje weg, workshops. Wel erg leuk om te doen allemaal en ik heb er dan ook veel zin in!!

Here are some pictures of our holiday in Italy. It's so beautiful over there! When I look outside and see the weather, sometimes it looks like it's autumn already, I really want to go back. I started working last monday and pretty soon it will feel like we never had a holiday! I can't seem to find my scrapmojo again though. I don't know where it went, maybe I left it in Italy???
I still have to finish the last sketch for Sketchabilities, the deadline is closing in very soon.......

Thanks for your visit, hope to see you next time.

Photobucket

dinsdag 6 september 2011

Strike a pose

Zo, ik ben ook weer online. Even een poosje weggeweest op vakantie naar Italie en we hebben prachtig weer gehad. Helaas was het weer hier niet zo fraai voor de thuisblijvers. Binnenkort plaats ik een paar foto's van mijn vakantie maar nu nog even deze layout die ik voor Creabest Scrapbooking heb gemaakt al voor de vakantie.


Grbruikte materialen van Creabest Scrapbooking:
papier van Basic Grey, Sweet threads, de vellen:
-drapery, her way, must have en spring tote;
- mini alpha's van Adornit, licorice black;
- stukje wit kant;
- chipboard van Chip Art: accoladevorm, vlinder, vogel en labels;
- bloemen van Petaloo: color me crazy, mulberry street en tyedye daisies;
- vinyl stickers van American Crafts: poolside
- brads van American Crafts: elegant
- Tim Holtz stans weathered clock
- distress embossing poeder peeled paint van Ranger
- Say it in Crystals van Prima Marketing: swirls clear
Eigen voorraad:
- goudkleurig embossingpoeder van Artemio


Photobucket