woensdag 29 februari 2012

Mini canvasjes Eline's huis

Pin It Gisteren was ik geveld door de buikgriep, een dag eerder waren de beide kids al ziek geworden maar gelukkig zijn we nu allemaal weer beter. Een beetje slapjes en moe nog maar dat is ook geen wonder natuurlijk. Vandaag wil mijn rug niet helemaal meewerken na een halve nacht en dag te hebben doorgebracht op de bank. Ik ben toch nog even aan het knutselen geweest vanmiddag en heb drie minicanvasjes uit het boek Eline's huis gemaakt.
De klei is nog niet droog en zit dus nog niet vast met touw maar dat komt nog. Ook had ik geen linnen stof of het stof van Eline's huis maar ik heb gewoon kraft papier en het dessinpapier van Eline's huis gebruikt:
Photobucket

maandag 27 februari 2012

Feestslinger Eline's huis

Pin It Hij is klaar, de feestslinger uit het boek Eline's huis. Frences heeft 'm bedacht en ik vond 'm zo leuk dat ik 'm ook heb gemaakt. Het zijn veel foto's hoor! Hier ligt ie op de grond:
En hier hangt ie in de keuken voor het raam:
Maar ik vind 'm toch mooier voor het kamerraam:
En hier zijn alle vlaggetjes apart:

Staat zo leuk!!!!
Photobucket

zondag 26 februari 2012

Secret scraplift 21 SBF

Pin It Op het Scrapbookforum deed ik weer mee aan een secret scraplift, nr. 21 alweer. Dit zijn de resultaten van het groepje waar ik bij zat:
These are the results from the secret scraplift at the scrapbookforum:
Het origineel van Hanny:

Femmie:

De mijne:
Frences:

Inge:

Ilona:

Cindy:

We hadden afgesproken om allemaal hetzelfde witte achtergrondvel te gebruiken en het resultaat is erg leuk zo. We gaan nu weer van start met lift nr. 22. Kan niet wachten tot ik aan de beurt ben.
Photobucket

zaterdag 25 februari 2012

Canvas Eline's huis

Pin It De afgelopen week ben ik bezig geweest met deze canvas uit het boek Eline's huis. Het is een canvas van Frences. Ik vind 'm erg mooi en hij staat dan ook in de kamer te pronken. Let niet op het bijzettafeltje, dat moet ik nog wit verven.
I saw this canvas in a book called Eline's huis (home) and I had to make it. Frences created it for this book, she has a very romantic style as you can see! Don't mind the little butlertraytable, I still have to paint it white.
En hier wat dichterbij:
A close-up:
Leuk he? Ik maakte 'm met papier van de serie Eline's winterhuis. Dat kan net zo goed. Ook had ik geen linnen stof want de Ikea in Groningen heeft het niet op dit moment zag ik op hun site. Ik ben nu bezig met de slinger van Frences uit het boek. Ook zo leuk om te maken. Foto's volgen!
Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer.
Have a nice weekend and till next time!!
Photobucket

vrijdag 24 februari 2012

Een paar kadoflesjes......

Pin It Morgen is mijn zus jarig en volgende week haar dochter. Ze weten niet welk kado ze willen krijgen dus heb ik voor beide een kadoflesje gemaakt om geld in te doen. Is es weer iets anders dan een envelop of een kaartje toch? Voor mijn nichtje is de rose met kant en voor mijn zus de stoerdere uitvoering met touw, zij houdt niet zo van tierelantijntjes ed.
Tomorrow is my sister's birthday and next week my niece will be celebrating her's. They had no idea what kind of gift I could give them so I made them a surprise bottle to put some money in instead of an envelope or card. I like the idea, how about you?

Photobucket

donderdag 23 februari 2012

Een lootje, paar kaarten en labels

Pin It Daar ben ik weer, terug van weggeweest. Het herstel gaat voorspoedig en ik heb dan ook alweer steeds meer zin om iets met mijn handen te gaan doen. Ik ben begonnen met een paar kaartjes, die zijn zo klaar want heel lang hou ik het nog niet vol. Nog een paar tags gemaakt, een layout afgemaakt, kortom, dit is de productie van de afgelopen week:
I'm back home and all is well. Gets better every day bit by bit. The past few days I wanted to create again and this is what I made so far:
Lijkt veel he? Deze layout had ik al heel lang liggen maar had steeds geen inspiratie om 'm af te maken. Op de een of andere manier lukte het niet met deze lo. Volgens mij kregen we deze sketch of lift een keer voorgeschoteld met een online crop van het SBF. Nu istie dus af:
I had some problems with finishing this layout. Somehow it wasn't really my thing I guess but now I did finish it and I'm really satisfied about it. What do you think?
Ik maakte nog een paar labels met restjes papier van Kaiser Kraft:
I made some tags from leftovers:
Ook nog een kaartje met hetzelfde papier als de labels:
And I made a card with the same leftovers:
En omdat het zo mooi ging nog een paar kaarten, er staat nog geen tekst op zodat ik ze voor meerdere gelegenheden kan gebruiken:
I was really enjoying crafting and made some more cards with leftovers:
En misschien had je het al gezien op het blog van Tim Holtz? Hij is weer begonnen met zijn prachtige tags, de 12 tags van 2012!! Anders dan voorgaande jaren gaat hij nu het hele jaar door elke maand een tag maken zodat wij meer tijd hebben om ze ook te gaan maken. December is voor de meesten een hele drukke maand. Het zal je niet verbazen dat Tim voor de maand februari een Valentijnstag heeft gemaakt. Ik heb niet de juiste Valentijnstempel en -embossingfolder dus de tag zelf heb ik naar eigen inzicht maar wel de gebruikte technieken gemaakt. Ook dat honeycombpapier heb ik niet in huis maar ik heb mijn hartje geinkt met barn door, valentijnstempel erop gezet met stazon en toen een hoop glossy accents erop gekliederd. En zeg nou zelf, hij is toch net zo mooi geworden?
Did you see the news on Tim Holtz's blog? He's gonna do a tag every month this year instead of 12 tags for Christmas! And of course for this month he made a Valentine tag. I don't have the right stamp and embossingfolder but I created my own tag with his technique. Instead of using the honeycombpaper I covered my heart with barn doorn ink, a stamp and lots of glossy accents.
See for yourself, it does look pretty, doesn't it?
Ik ben nu bezig met een project uit het boek Eline's huis, een canvas van Frences. De klei moet even goed drogen. Zo leuk om te doen. Ik ga zeker nog meer projecten uit het boek en uit het winterboek maken.
Zo dit was het eerst weer. Ik ga nu even weer op de bank. Vanmorgen naar mijn vader geweest die 84 jaar is geworden.
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!
Now I'm working on a project from Eline's huis. I'll show it when it's finished. It is so much fun to do!
That's all for now. I'm gonna sit down on the couch, had a busy morning because it is my father's birthday. He turned 84 today!
Thanks for your visit and till next time!

Photobucket

zondag 12 februari 2012

Rue Malus

Pin It
Nog even een layout want ik ben een poosje afwezig de komende tijd ivm een operatie. Ik hoop voor het weekend weer thuis te zijn maar ik weet niet wanneer ik weer kan scrappen.
Deze is gemaakt met het papier van Kaiserkraft - Bonjour. Ik heb deze keer veel afbeeldingen uitgeknipt, zoals de Eiffeltoren, vogels, vlinders, stempelafdrukken, bloemen en tekst. Sommige delen zijn gewoon opgeplakt, sommige met 3d tape. Verder heb ik nog een enkel miniroosje en bling bling als embellishment gebruikt. De titel heeft geen bijzondere betekenis maar ik vond het mooi om toe te voegen.
The last layout for now because I will be in hospital next week and I don't know when I will be home, probably before the weekend, at least I hope so. With this layout I did a lot of cutting like the flowers, the bird, butterflies, words etc. I only added some bling bling and a minirose.
Nog een detailfoto om te laten zien welke delen met 3d tape zijn opgeplakt:
A detailed picture:
-
Fijne zondag nog en tot gauw!! Have a nice day and till soon!!
Photobucket