donderdag 9 oktober 2008

Workshop en online crop

Gisteravond was er een online crop op het forum. Ik heb niet meegekletst maar wel de sketch gemaakt. En omdat ik nog helemaal in de vintagemood was van de workshop heb ik nog een vintagelo gemaakt voor bij de andere. De postzegels onder de foto heb ik gemaakt met mijn nieuwe cuttlebug!!!! Ja ik heb hem gekocht en ben er superblij mee. Er zat een postzegeldie bij en 4 embossingmallen waaronder het hartje dat je op onderstaande lo ziet. Moet er natuurlijk nog wel wat dies en mallen bij kopen maar vind het nu al super. Omdat er een aanbieding was heb ik ook de cuttlekids gekocht voor Kevin en Yvonne. Ook daar moeten nog wat meer dies bij. Maar dat komt vanzelf. Zij vinden het helemaal super, nou ja, Yvonne tenminste. Kevin is natuurlijk al wat ouder, die zal er niet zoveel gebruik meer van maken. Dit zijn trouwens mijn grootouders van vaders kant:



Dinsdagavond ben ik met Bianca naar een workshop van Frences geweest. We gingen vintagen. Het was weer een gezellige groep en we hebben lekker veel rotzooi gemaakt en gekliederd met de distressinkt etc. En dit is het resultaat. Dit zijn trouwens mijn grootouders van moeders kant.



Ik heb inmiddels ook het miniboekje over de Middeleeuwse dagen in Ter Apel klaar. Nou ja, bijna klaar. Ik moet nog even boekbinderslinnen/tape ophalen om de 2 delen aan elkaar te verbinden. Ik zal binnenkort es even foto's maken van het eerste deel om alvast een indruk te geven van hoe het is geworden.

3 opmerkingen:

  1. Mooie Lo's Margreet! En je hebt een geweldige aankoop aan de cuttlebug, súper apparaat. De Quickutz dies willen er ook heel goed door!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, de andere helft is ook mooi geworden, die grote postzegelpons is ook mooi.
    Veel plezier ook met je nieuwe aanwinst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn allebei echt super mooi geworden top zeg!

    XOXO Peter

    BeantwoordenVerwijderen