dinsdag 30 december 2008

Uitdaging 9: big mama

Hehe, eindelijk weer es lekker gescrapt. Door alle drukte met de kerstkaarten en alle andere dingen kwam het er gewoon niet van. De puf was ook weg, hoor! Maar afgelopen zondag was de rust weer gekeerd en kreeg ik weer zin om iets te doen. Voor uitdaging 9 moeten we een lo maken over wat 2008 had gebracht of wat je van 2009 verwachten. Net als veel mensen heb ik het voornemen om te gaan afvallen. Ik ben echt vreselijk gegroeid het afgelopen jaar en dat moet er echt weer af want ik voel me net een oud wijf soms. Krijg veel te veel lichamelijke klachten en dat wil ik niet. Alleen: welk dieet moet ik in vredesnaam kiezen????? De lo is lekker in freestyle gemaakt:

2 opmerkingen:

  1. O Margreet, wat is dit een ontzettend leuke LO! Wat een drama is dat afvallen toch altijd hé; zo ben je het kwijt en zo zit het er weer aan. Het is in ieder geval ook mijn goede voornemen voor 2009! Heel veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke freestyle LO heb je hiervan gemaakt. Heel leuk hoe je de 'wanhoop/onzekerheid' hebt uitgebeeld. Leuk dat hij zo anders is dan je gebruikelijke stijl. Super origineel gedaan, alleen al hiervoor verdien je je punten weer.

    BeantwoordenVerwijderen