woensdag 29 september 2010

Inzending Scrappassion Challenge BlogDit is mijn inzending voor het scrappassionchallengeblog. Ze bestaan 2 jaar en er moet dan ook iets gemaakt worden met de letter of het cijfer 2 erop. Ik heb nu weer zin om mee te doen met challenges, voor de vakantie werd het me allemaal een beetje te druk. Scrappen moet geen moeten (van mezelf dan) worden he? Het moet wel leuk blijven. Vandaag ben ik een dagje vrij en had dit mooie papier liggen van October Afternoon, flye a kite. Prachtige papierlijn!!
Ik heb ook erg veel zin in het weekend, want dan sta ik twee dagen in de kraam van Creabest op de Creabeurs te Hardenberg. Altijd erg gezellig en leuk om andere scrappers te ontmoeten en natuurlijk ook om zelf even gauw te neuzen op de beurs tussen de bedrijven door. Misschien tref ik jou ook daar???

Photobucket

3 opmerkingen:

 1. Ha Margreet, ik kom je even gedag zeggen hoor dit weekend! Ik kom zaterdag met m'n mams en kids naar de beurs, ben een weekendje daar in de buurt!

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke frisse LO! Ik heb dit papier toevallig ook net gekocht! Bedankt voor het meedoen!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He leuke lo.En leuk om je zaterdag ook te zien.Ga samen met mijn moeder heen,heb er echt even zin in.Maar waar ben ik je dan voorbij gelopen??? Heb je echt niet gezien,sorry.
  Nou tot morgen dan maar.Gr Anja;o)

  BeantwoordenVerwijderen