maandag 25 oktober 2010

Holiday on ice en Piens albumtrackVrijdagavond naar Holiday on ice geweest en het was weer geweldig!! De hele familie was weer mee en ook zij vonden het prachtig. De kostuums, het decor, het licht, gewoon fantastisch. En het lijkt ook zo gemakkelijk he, wat ze allemaal doen voor kunstjes, je wilt zo mee gaan schaatsen maar dat zal niet meevallen. Ik zat op de hoek waar de schaatsers vaak opkwamen en iedere keer stond er weer een of ander gedrocht voor mijn neus en schrok ik me een hoedje........en de rest lachen natuurlijk. Aan het eind kregen ze een staande ovatie en kwamen ze nog even bij ons langs om handjes te schudden. Erg leuk. Op naar volgend jaar.

Afgelopen zondag zijn we bij Marieke van het SBF geweest om bij haar thuis de albumtrack van Pien's atelier te volgen. De Patdagen vinden normaliter plaats in het eerste weekend van november en laat dat nu net het weekend zijn dat we van het forum een weekend met elkaar gaan scrappen in Drouwen. Maar gelukkig was Regina bereid om voor ons deze workshop te houden bij Marieke thuis. Het was zoals gewoonlijk weer erg druk om alles op tijd af te krijgen maar we hebben wel op een dag zo'n 20 blz. met foto's weggewerkt. Oke, thuis moet nog wat afgemaakt worden, zoals de journaling en titels en stempelen maar het is echt bijna af als je naar huis gaat. Erg leuk weer om te doen. Gezellig om een aantal meiden van het forum weer te ontmoeten!We mogen nog niets laten zien, begrijpelijk natuurlijk omdat de Patdag nog moet plaatsvinden, dus dat houden jullie nog te goed.

En nu op naar het scrapweekend, nog 2 weekjes en ik moet nog van alles klaarleggen. Foto's uitzoeken, papier erbij zoeken, embellies erbij etc. etc. Maar gauw aan de slag deze week.

Leuk dat je even weer kwam kijken. Tot de volgende keer hoor!!
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten