vrijdag 31 december 2010

Laatste blogpost van 2010

Dit is mijn laatste blogpost van dit jaar. Manlief is druk met de oliebollen in de weer en heeft de hele garage volzitten met collega's, vrienden en familieleden, meestal mannen. Het bier vloeit dan ook al rijkelijk. Zoonlief is natuurlijk met vuurwerk aan het stunten met zijn kameraden. Die kon niet wachten tot het 10 uur werd vanmorgen. Ook dochterlief heeft wat klein vuurwerk gekregen en is nu met een vriendinnetje bezig om het af te steken. Ik loop wat heen en weer tussen huiskamer en garage en pik af en toe een oliebol en/of een slagroomrolletje mee. Mmmm heerlijk!!
Vanavond gaan we naar de buren om samen met nog meer anderen de jaarwisseling te vieren. Maar eerst moeten we straks naar een crematie van de moeder van een vriendinnetje van Yvonne. Zij is met kerst onverwacht overleden. Het is dan ook een oudejaarsdag met een zwart randje voor ons.
Hier zijn nog 3 tags of Christmas, ik moet er nu nog 1.


Ik wens jullie allemaal een hele fijne oudejaarsdag en jaarwisseling met veel gezelligheid en voor 2011 dat al je dromen en wensen uit mogen komen en natuurlijk veel geluk en gezondheid. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog het afgelopen jaar en hopelijk blijf je ook in 2011 komen. Ivm het eenjarig bestaan van Creabest Scrapbooking staan er leuke acties gepland dus hou mijn blog in de gaten.
Tot volgend jaar!!!!Photobucket

5 opmerkingen:

 1. Prachtige tags heb je gemaakt echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow gaaf zeg!!!
  Wil jouw en je fam ook een geweldig nwjaar wensen.
  GR Anja;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gecondoleerd met dat verlies. Ik hoop dat je ondanks dit toch een goed oudejaarsfeest hebt kunnen maken.
  voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar hoor!
  En die tags zijn helemaal super!
  Lieve groetjes
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk,je berichtje,ik heb een heerlijke en rustige dag gehad,wat zijn je tags supergaaf,ik doe helaas niets meer met mijn hobby,heb alles nog wel,ach wie weet...ooit,fijne week,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tags. Prachtig zeg. Ik ben helemaal gek op die stijl. Ik ben gelijk je volger geworden hoor!

  Groetjes, Marian.

  mijn blog: http://scrap-mania.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen