woensdag 12 oktober 2011

Scrapweekend

Ik ben er weer hoor! Het afgelopen weekend was ik nl. in Ommen voor het halfjaarlijkse scrapweekend van het SBF. Zoals altijd was het weer erg gezellig, ik heb genoten. We zijn al vroeg vertrokken, Anja, Renate, Femmie en ik. Eerst gingen we nl. scrapshoppen. De eerste winkel die we aan deden was Creashop Duymelot in Raalte. We werden hartelijk ontvangen met een kop thee/koffie en ze verbaasde zich erover dat we helemaal vanuit het Noorden naar de winkel waren gekomen. Nadat het mandje vol was en de spullen afgerekend waren gingen we naar Heino, naar Love scrapping. Omdat de winkel gesloten was voor de lunchpauze gingen we eerst maar wat eten bij de snackbar tegenover de winkel. Heerlijke maaltijd gehad trouwens en erg schoon daar. Toen zagen we Eva, Linda en Tamara naar Love scrapping gaan. Ellis en Renske kwamer er later ook nog bij zodat het daar al een gezellig boel was. Ook bij Love scrapping werden we ontvangen met een bakkie thee. In deze winkel is het ook moeilijk om je portemonnee in de tas te laten hihihi. Het wordt ook allemaal zo leuk gepresenteerd!Toen gingen we naar Ommen, naar Creabest Scrapbooking waar ook al een aantal van de forumleden rond liepen. Bauke en Berthine hadden net nieuwe spullen geleverd gekregen dus dat was jummie!! Met z'n achten zijn we neergestreken bij Tante Pos om een beetje te eten. We waren volgens mij wel een beetje luidruchtig en de ober deed vrolijk mee. De maaltijd was super!!


Toen was het tijd om naar onze locatie te gaan, de Wolfskuil. Hieronder een paar foto's:


Ik ben aan de slag gegaan met foto's van het afgelopen jaar en de lijn life documented van Simple Stories. Tot en met september heb ik af gekregen. De foto's voor oktober, november en december moeten immers nog gemaakt worden. Ik kan helaas nog geen foto's showen want een collega heeft het even mee naar huis. Ik geloof dat ik haar heb aangestoken met dit album!!!
Verder nog een aantal layouts gemaakt.
Met het prachtige papier van My mind's eye, lost and found 2 maakte ik deze layout:


Op zaterdagmiddag doen we altijd een lift, die we met z'n allen uitzoeken. Dit is de mijne:


Van Berthine van Creabest kregen we een goodiebag met dit mooie papier erin en daarmee heb ik deze layout gemaakt. Het paspoppetje met touw kregen we in een goodiebag van Lovescrapping.


Natuurlijk ging het weekend weer veel te snel voorbij maar het was toch ook wel fijn om mijn gezinnetje weer te zien! Nu maar aftellen naar het volgend weekend in maart!!

Bedankt weer voor je bezoek en tot de volgende keer.

Last weekend we spent together with members of the dutch scrapbookforum. We had lots of fun and the days flew by way too fast. Now I'm counting down till the next scrapweekend in march next year!
Have a nice day and till next time!!
Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Wat gaaf zeg!!! En leuke foto's.Ik moet ook nog plaatsen,maar ben zo ziek,bah.

    Lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! Wat heb je veel gemaakt, mooi zeg!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen