zaterdag 6 juni 2009

Scrapkampioenschap Creabest begonnen

Het scrapkampioenschap bij Creabest is weer begonnen. Elke dag van 1 juni tot en met 25 juni wordt een opdracht geplaatst op hun site. Iedereen kan meedoen en maakt kans op een prachtig scrappakket van 50 euro. Ik had vorig jaar de eer om dit pakket te winnen en mag mezelf dan ook scrapkampioen van 2008 noemen. Ik doe natuurlijk weer mee in een poging om mijn titel te behouden maar ik heb er een zwaar hoofd in want er doen wel kanjers mee. Er zijn al heel wat prachige lay-outs gepost......:)
Dit was opdracht 1, 1 vel cardstock en 1 vel dessinpapier:Opdracht 2, een blauwe lay-out maken. Helaas is deze afgekeurd, omdat ie niet blauw genoeg is. Ik heb inmiddels een nieuwe klaar maar het is te donker voor een goeie foto. Die volgt dus nog:


Opdracht 3, de titel van een boek/liedje gebruiken:


Opdracht 4, een scrapkaart:


Opdracht 5 is een sketch, die ga ik morgen maken denk ik en dan ben ik weer lekker bij. Moest vorige week steeds overwerken vanwege de voorbereidingen voor de verkiezingen van het Europees Parlement, maar nu die weer achter de rug zijn heb ik weer wat meer tijd om te scrappen.

Dank je wel voor het kijken en laat gerust een berichtje achter!!

Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Ik vind vooral je 1e LO en je kaartje erg mooi! Het lijkt mij ook dat het best moeilijk wordt daar bij Creabest want ik zie heel veel mooie LO voorbij komen voor het kampioenschap! Succes hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Margreet wat heb je prachtige werkjes gemaakt,ow dat je blauwe niet goed was,ik vind de lo anders behoorlijk blauw haha,ik vind alles wat je gemaakt heb super en ja ben dit keer vroeg begonnen met de kerstkaarten,maar anders red ik het niet,ik wil best wel aan veel mensen z`n kaart sturen en ik verkoop ze ook,dus vandaar,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen