vrijdag 11 december 2009

Nog meer kerstkaartjes

Zo, tussen het klussen en werken door af en toe een kerstkaartje gemaakt. Het stapeltje groeit gestaag en ik denk dat ik heel wat mensen blij kan maken met een zelfgemaakt kaartje. Misschien dat ik het nog moet aanvullen met een paar gekochte kaarten maar ja dat is dan niet anders. Dit zijn ze:
Here are some christmascards I made last week:

En nu ga ik gauw weer verder het huis kerstklaar te maken. Ik heb de kamer anders ingericht zodat de kerstboom er weer kan staan en natuurlijk de boel opgeruimd en schoongemaakt. Vanmiddag wordt de boom van zolder gehaald, ja helaas een kunstboom. Wij hebben nl. vloerverwarming en de boom komt voor de verwarming te staan dus je raadt het al: de naalden vallen met een sneltreinvaart van de boom, ook al giet je nog zoveel water bij. Ik was het zat om steeds weer te moeten stofzuigen en dan nog...........dus een kunstboom. Maar wel een hele mooie!!
Als de kids van school thuiskomen dan kunnen ze de boom in elkaar zetten en versieren. Dan zorg ik ervoor dat de rest van het huis in kerstsfeer komt zodat we vanavond kapot op de bank van alles kunnen genieten!!
Iedereen succes met de kerststress en kom je gauw weer kijken hier?

Now I'm off cleaning the house and make room for the christmastree. When the kids come home from school they can start putting the tree together and decorate it. The rest of the house is for me to decorate. Tonight we can sit on the couch and enjoy the lights and everything. I wish everyone lots of fun while decorating the house for christmas and hope to see you back soon on my blog.

Photobucket

4 opmerkingen:

 1. You speak a lekker mondje engels, hihi! Gaan we internationaal? Deze kaartjes zijn ook weer very nice! Veel plezier met je huis kerstklaar maken!

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb m'n kaartjes klaar hoor! Net niet voor iedereen maar ja.... Ze liggen geschreven en al te wachten tot ik ze op de bus doe. Alhoewel ik er ook wel een aantal moet wegbrengen, die zijn te groot of te dik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn prachtig stuk voor stuk,de wanten en het kerstboompje vind ik helemaal super,fijn weekend,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn hele leuke kaarten, heb er ook een aantal gemaakt, niet voor iedereen, maar voor mijn dierbaren.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen