maandag 28 december 2009

Scrapkamer is af!!

En dit is 'm dan, mijn nieuwe scrapkamer. Nog een beetje kale wanden maar dat wordt gauw genoeg opgevuld met nieuwe lay-outs. Wat een werkruimte he?


Alhoewel ik de laatste tijd weinig puf heb om te scrappen heb ik toch dit huisje in elkaar geflanst. Mede dankzij Yvonne, die graag in de nieuwe scrapkamer met mij wil knutselen. Het papier had ik nog van vorig jaar.

Het komt vast wel weer goed met mijn scrapdip. A.s. zondag ga ik naar de nieuwe winkel van Creabest die 8 januari wordt geopend in Ommen. We gaan dan voorbeelden maken voor in de winkel en op die 8ste januari ben ik ook in de winkel te vinden om mee te helpen waar nodig. Ik heb er zin in.
Leuk dat je langs kwam. Laat je een berichtje achter?
Photobucket

7 opmerkingen:

 1. hoi Margreet wat een mooie scrapkamer en wat lekker ruim . Hier kan je heerlijk scrappen. heel veel plezier ermee en je scraphuis is fantastisch echt heel gaaf!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoo Margreet wat een heerlijk plekje heb je zo,ach iedereen heeft wel is een dip,komt vanzelf weer goed en het huisje hebben jullie met zijn 2en prachtig in elkaar geknutseld,veel plezier bij de nieuwe scrapwinkel,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw Margreet wat een super fijne plek om te scrappen.Geniet ervan. En wat leuk dat je meisje graag met je mee knutseld.
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe scrapkamer ziet er echt prachtig uit en zo lekker ruim! Wij kunnen heel veel mooie LO's en projecten van je verwachten denk ik want het moet een genot zijn om daar te zitten scrappen!

  Het huisje is prachtig!

  groetjes alma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een prachtige kamer ,
  Hier kun je toch echt je idee wel ophalen.
  Veel plezier zondag.Hoop ook gauw eens daar heen te gaan.GR Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je mooi voor elkaar zo meid! Heel veel scrapplezier in je nieuwe kamer!

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijkheid, een eigen scraproom...daar kan ik alleen nog maar van dromen. Geniet er maar van. Onwijs lief huisje ook.
  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2010!
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen