zondag 3 januari 2010

De beste wensen voor 2010!!!!/Happy Newyear

Allereerst een heel goed 2010 voor iedereen die mijn blog bezoekt. Dat al je wensen mogen uitkomen dit jaar. Wij hebben zelf een hele rustige jaarwisseling gehad, lekker thuisgebleven, noodgedwongen, dat wel, want Yvonne was ziek maar ik vond het wel lekker zo. Op nieuwjaarsdag het verplichte familiebezoek maar toch ook weer heel gezellig toen onverwacht de hele familie bij mijn vader kwam, inclusief baby Sven. Ik mocht 'm z'n flesje geven en dan smelt je toch weer hoor, voor zo'n klein hummeltje.......Kreeg zulke lieve lachjes van hem!!
Vanmorgen ben ik samen met Alma door de sneeuw heen geploeterd om bij de winkel van Creabest in Ommen te komen. Gelukkig waren de hoofdwegen schoon en konden we lekker opschieten, maar om bij Alma's huis te komen stuurde de Tomtom me dwars door het veld over ruilverkavelingsweggetjes die natuurlijk nog vol met sneeuw lagen. Gelukkig was er wel een bandenspoor te zien en kon ik de weg wel volgen. Maar in het vervolg negeer ik de Tomtom en ga ik lekker over de snelweg. Bij Creabest was het de bedoeling dat we lay-outs voor in de winkel gingen maken. Berthine en Bauke hebben echt hele mooie papierlijnen ingeslagen voor in de winkel en het was heerlijk om daarmee aan de slag te gaan. Af en toe was het nog even zoeken waar de spullen lagen omdat nog niet alle dozen waren uitgepakt, maar het wordt een heel erg leuk winkeltje waar je zeker iets van je gading zult vinden. A.s. vrijdag 8 januari gaat de winkel voor het eerst open vanaf 10 uur en ook ik ben daar te vinden alsmede een aantal andere leden van het designteam. Berthine en Bauke hebben leuke acties bedacht voor de openingsdagen (ook zaterdag 9 januari). Alles over de opening en de acties vind je hier.
Mijn scrapzin is weer helemaal terug. Ik heb de afgelopen weken een miniboekje gemaakt over ons bezoek aan de kerstmarkt in Oldenburg. Ik moet nog foto's maken dus die houden jullie nog tegoed. En vandaag heb ik deze lay-outs gemaakt voor in de winkel van Creabest. De kleuren van de foto's zijn niet geweldig, want ze zijn gemaakt bij lamplicht. Je kunt ze dus in de winkel in het echt bewonderen.I wish you all the best for 2010 and may all your wishes come true!!!
The lay-outs above I made for a new scrapbookstore, to be opened next friday, called Creabest. Since january 1st I'm a member of the designteam for this shop. Today we spent all day making lay-outs to show in the store and these are the ones I made. Hope you enjoyed visiting my blog and hope to see you back soon. Please leave a message.


Bedankt voor het kijken op mijn blog. Laat je een berichtje achter?
Photobucket

5 opmerkingen:

 1. Hoi Margreet, Wat een schitterende lootjes.
  SUPERMOOI en wat een mooi papier. Nog de beste wensen voor 2010!!

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn rg mooi hoor
  Ik heb ze in het echt gezien
  Zijn jllie nog lang gebleven
  We zijn ook goed thuisgekomen
  Het was goed te doen
  Hopelijk is het vrijdag ook goed pad
  Anders kunnen wij niet komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal ze zaterdag komen bewonderen in de winkel! Ben jij er dan ook?

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn errug mooi geworden hoor!!

  Groetjes,
  Rutha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt echt je scrap gevoel weer gekregen.Wat een mooie lo's,schitterend.
  Ik wens je voor a.s vrijdag ook veel plezier.En ik ga ook gauw eens een keer kijken in Berthine haar winkeltje.Gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen