woensdag 16 mei 2012

Voor en na

In de meivakantie ben ik druk aan het verven geweest met de meubels in de huiskamer. Ze waren donkereiken en ik was ze zat. Dus de verfkwast en -pot gepakt en lekker aan het kliederen met de stoelen, tafel en buffetkast. Dit is zoals het was:


En na 3x verven:

Wat een verschil he? Ik wil er nog andere knopjes op en had bij de Xenos gekeken maar die vond ik niet mooi. Dus dat wordt nog even verder snuffelen tot ik iets tegenkom. Ook de gordijnen die voor de ramen van de tuindeuren hingen moesten weg. Veel te lastig. Ik wilde daar lange vitrage zodat ik ze dicht kan doen tegen muggen en andere gedierte als de tuindeuren opengaan. Vooral 's avonds als het licht in de kamer aangaat is het jammer dat je dan de deuren ook dicht moet doen. Een hordeur wil op de een of andere manier niet bij dit kozijn.
De eethoek is nu zo, ik heb helaas geen foto van voor de metamorfose:Jammer van de gokkast, maar misschien krijgt ie nog es een andere plek, wat mij betreft in iemand anders's huis, hahahaha.
Dit kastje nog kunnen bemachtigen en ook wit geverfd:

Aan de voorkant ziet de erker er zo uit:

Er moet nog veel gebeuren in de kamer maar ik ben al heel blij met het resultaat tot zover. Dit weekend kom ik niet aan verven toe. Morgen moet ik de tuin onderhanden nemen, vrijdag boodschappen doen en verjaardag voorbereiden, zaterdag naar Creabest voor de workshop van Birgit Koopsen, zo'n zin in!! en dan 's avonds het hele huis vol om drie verjaardagen te vieren. Zondag opruimen en dat was dan het weekend weer. Maar gelukkig zijn de avonden al lekker lang om nog wat te doen dus wie weet..... Allemaal een fijn lang weekend voor wie vrij is en tot de volgende keer! Photobucket Pin It

3 opmerkingen:

 1. Wat een metamorfose inderdaad en wat mooi geworden! Mooi dat je het houten blad zo hebt gelaten, mooie combinatie zo!
  En naar Creabest voor de workshop, super! Veel plezier alvast!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt WOW!!! wat gaaf.Leuk he zo zelf je eigen meubels veranderen. wens jouw een heel druk,gezellig weekend toe.Wij zijn hier ook druk bezig met Jess haar verjaardag voor morgen en dan gaat ze zondag weg naar Haarlem voor 5 mnd,bah vreselijk! Tot gauw,lfs mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zucht der schier uut! Vast lichter worden in huus.
  Geniet lekker van jullie verjoardoagen.
  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen