zaterdag 20 oktober 2012

Bloghop 10 jarig bestaan Creabest Scrapbooking

Hoi hoi, Leuk dat je mijn blog bezoekt. Als je meedoet aan de bloghop heb je al een aantal mooie creaties van de andere designteamleden gezien en een aantal letters verzameld. Ik hoop dat je mijn creatie ook mooi vindt en dat ik je kan inspireren. Ik lees het graag! Ben je begonnen op mijn blog, ga dan eerst naar het blog van Creabest voor de uitleg en het begin van de bloghop. Veel plezier!! Vanwege het 10-jarig bestaan van Creabest Scrapbooking en Stempelen is er dit weekend een bloghop waarmee je een scrapbookpakket van Prima Marketing kunt winnen (uitleg hierover vind je op http://creabest.blogspot.com), en je natuurlijk heel veel inspiratie op kunt doen. Bij de bloghop kom je langs de blogs van een groot deel van het designteam van Creabest. We hebben allemaal een leuke layout, kaart(en) of project voor je gemaakt.Omdat we onze 10e verjaardag vieren, heeft iedereen iets rondom het getal 10 gemaakt!
Voor de bloghop heb ik een kleine jute canvas gepakt en omgetoverd tot een feestelijke versiering voor aan de muur of op een kast. Ik ben lekker aan het kliederen gegaan en toen een aantal embellishments opgeplakt. Dit is 'm dan:

Een stukje cardstock heb ik bewerkt met panpastels en daarna gefixeerd met haarlak. Op deze manier neemt de modeling pasta geen kleur van de panpastels aan. Toen heb ik een masker op de cardstock gelegd en deze volgesmeerd met modeling pasta. Met een oude bankpas kun je de pasta mooi uitsmeren over je werk en alle gaten en hoeken goed vullen. De pasta moet even goed drogen. Ik ben er ook met de heattool over heen gegaan. Met glimmermist en een andere mask de klok erop gespoten. Vervolgens met een donkere kleur panpastel de ruitjes aangesmeerd en toen kon de aankleding beginnen. Natuurlijk moesten de cijfers 10 van het 10 jarig bestaan van Creabest niet ontbreken! De cijfers heb ik bewerkt met blauwe crackle paint.
Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking en stempelen:
- panpastels, de kleuren: turquoise extra dark, turquoise shade, turquoise, diarylide yellow, magenta shade en phthalo blue extra dark
- mask mini harlequin
- liquitex modeling paste
- mask mini time travel
- Junkyard Findings Vintage Trinkets - Typo Bulbs #2
- houten sleutels van Prima
- hemp cord bruin
- trinket pins Tim Holtz
- trims van Prima
- dylusions spray vibrant turquoise
- cracle paint broken china
- hinge clips Tim Holtz


Voor het winnen van het pakket krijg je van mij de letter A
Leuk dat je op mijn blog kwam kijken. Voor de rest van de letters ga je nu naar het blog van ANNETTE. Veel plezier met de rest van de bloghop. Ik hoop dat je veel inspiratie op doet en misschien win je wel de prijs!
Een heel fijn weekend toegewenst! Kom je nog es terug op mijn blog? Photobucket

14 opmerkingen:

 1. Hoi Margreet ik kwam hier via de bloghop, wat een leuk blog heb je, zoveel leuke dingen. Ben gelijk volger geworden.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey naamgenootje....wat een prachtige canvas heb je gemaakt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk is dit geworden op dat jute.. vind ik het lampje super gevonden! het roze en blauwe vind ik heel feestelijk staan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is super mooi geworden. Helemaal top!
  Groet anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi er-is-heel-veel-op-te-zien-kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een orginele creatie, je kunt blijven kijken naar al die mooie details,
  Prachtig groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom hier via de bloghop, leuk is dat, even overal neuzen. Mooie kaart heb je gemaakt, veel mooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hanneke Verdoold21 oktober 2012 om 16:45

  Leuk Margreet, kom ik een kijkje nemen via creabest zie k dat je ook tiffanydingen maakt. geweldig!! heb dat ook al een paar keer door workshop gedaan !dus leuk om je werk te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O wat is dát leuk zeg! Nog nooit een jute canvas gezien, weer een uitdaging (+ inspiratie) erbij :) Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi geworden, mooi ook die jute achtergrond!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen