donderdag 7 augustus 2008

Terug van vakantie

Zo, we zijn weer terug van een prachtige vakantie in Toscane, Italie. We hadden prachtig weer, mooie camping, schitterende omgeving, wat wil een mens nog meer??
Het was de laatste dagen wel errug warm, bijna 40 graden, maar in de zee en in het zwembad was het heerlijk vertoeven. We hebben natuurlijk ook de omgeving verkend, ben niet zo'n type dat alleen maar op het strand ligt te bakken en verder niets ziet van het land. We zijn naar Siena geweest en verder nog naar wat dorpjes in de omgeving zoals Orbetello, Grosseto, Porto Ercole, Porto San Stefano, Albinia en Talamone zelf natuurlijk. Verder hebben we natuurreservaat Maremma bezocht met een mooi strand en de zwavelbronnen van Saturnia. De tocht van Talamone naar Saturnia was werkelijk fantastisch.
Het is nu in Nederland gelukkig ook nog mooi weer zodat alle was mooi buiten kon drogen! Nog een paar daagjes en dan mogen de kids weer naar school en daar hebben ze natuurlijk heeeeeel veeeeel zin in, hihihihi!!! Nee dus!! Ik ben nog een weekje vrij na deze.
Hier even wat fotootjes, zomaar een greep uit de vele:
Toscane:

Zwavelbad Saturnia:

Talamone:

Relaxen op het strand:

Het meer van Lugano:

1 opmerking: