donderdag 27 november 2008

Secret scraplift 9

Op het scrapbookforum heb ik weer meegedaan met de secret scraplift, nr. 9. Er worden dan groepjes van deelnemers gevormd en de eersten van het groepje krijgen allemaal dezelfde lo toegestuurd. Zij gaan dan de lo liften en hun uitwerking naar de volgende van het groepje sturen enz. enz. Als we allemaal klaar zijn dan wordt alles gepost op het forum en kun je zien hoe de lo's gaan veranderen gaandeweg. Hieronder staan de lo's van "mijn" groepje, dit is de lo waar het allemaal mee begon en die Hanny gelift heeft:


Hanny heeft deze lo gemaakt en naar de eerste van elk groepje gestuurd om te liften:


Vervolgens werd de lo van Hanny gelift door Joyce:


De lo van Joyce werd gelift door mijzelf:


Mijn lo werd weer gelift door Karin B.:


Ten slotte heeft Marieke de lo van Karin B. weer gelift:

Nou, vreemd is dat, ik krijg deze foto niet recht gepubliceerd. Sorry Marieke, ik ga er nog even mee stoeien of heeft iemand een tip???

Leuk he, om te zien dat je door sommige dingetjes te veranderen of weg te laten of toe te voegen een lo helemaal kunt veranderen. Op het forum staan dus alle uitwerkingen bijelkaar en dat is echt heel leuk om te bekijken. Zitten verdraaid mooie lo's tussen. We zijn inmiddels gestart met secret scraplift 10. Ik ben de eerste van een groepje en heb de lo van Hanny al ontvangen. Gistermorgen was ik vrij en heb ik de lo gelift om de anderen niet te lang te laten wachten. Ik ben er zelf heel tevreden over, maar ik vrees dat ie niet meer echt op de lo van Hanny lijkt......Ik kan helaas nog niets laten zien, dusse nog even geduld.........

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te zien zo en leuk dat ik op jou blog sta al is het dan een beetje scheef(grapje)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa dat is leuk he, een secret scraplift! Deze heeft wel elke keer het grote gedeelte wat te vergelijken is met het orgineel hihi. Ik heb ook een keer meegemaakt dat de laatste totaal anders is dan het orgineel hihi.

    Over December daily. Je kan ook foto's en journaling op de pc alvast verzamelen en dan maken wanneer je hier wel tijd voor hebt :D Dank je wel weer voor je berichtje trouwens, erg leuk om die van jou steeds (onverwachts) te mogen lezen :D

    -X-

    BeantwoordenVerwijderen