maandag 4 mei 2009

Druk weekend!!

He he, ik heb het druk gehad afgelopen weekend. Daar was uitdaging 18 van Creabest en omdat het nationale scrapbookdag was was er nog uitdaging 19 toegevoegd. Ook was er een opdracht om een kaart te maken en te versieren met alleen maar dingen wat je met de Silhouette had gemaakt, verder niets. Ook heel leuk om te doen want ik gebruik 'm eigenlijk veel te weinig. Dat komt ook omdat ie geen vaste plek heeft en dat is best lastig. Creabest vroeg ook om een sketch te maken en ook dat is mij gelukt.


Op het blog van dare to use colour was een leuke uitdaging om een lay-out te maken met de kleuren roze en bruin, dus daar heb ik ook maar aan mee gedaan want ik vind het zo'n mooie kleurencombi.

Op het blog van Scraps zijn ze begonnen met doorlopende uitdagingen. De eerste opdracht is om een ander een foto van jezelf te laten maken en die persoon moet jou dan met 10 woorden omschrijven. Die opdracht leek me ook leuk om te doen. De lay-out heb ik inmiddels klaar maar ik zit te wachten op de omschrijving in 10 woorden van mijn zus. Ik heb het haar zaterdagavond gevraagd en blijkbaar is het heel moeilijk om mij in 10 woorden te omschrijven.......hihihihi. EDIT: inmiddels heb ik de woorden binnen en kan ik 'm laten zien:


Voor het Wijdusblog luidde de opdracht: maak een lay-out met muziek. Dus ook die heb ik nog gemaakt en staat hieronder in het vorig bericht.

Bovenstaande opdrachten mag ik denk ik nog niet allemaal laten zien maar wel deze. Deze heb ik tussendoor ook nog gemaakt:


Zo, druk genoeg dus. Het was bijna een scrapweekend!! hihihi.
Nu heb ik alleen de extra secretlift van het forum nog liggen. Ik wil proberen die vandaag te maken maar ik ben morgen jarig dus het huis moet opgeruimd worden. Alhoewel ik niet het hele huis vol krijg, de verjaardag is uitgesteld naar die van Kevin op de 20e vanwege het overlijden van mijn collegaatje, wil ik toch dat het huis netjes en schoon is voor de paar mensen die wel komen.
Nou, bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer. Fijne dag allemaal!!

Photobucket

4 opmerkingen:

 1. Hoi, nog van harte met je verjaardag:)
  Je hebt weer heel veel prachtige dingen gemaakt!!!!

  XXXX Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie LO;s weer Margreet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw uitwerking is erg leuk geworden Margreet.
  Heb je al gezien dat de 2e opdracht er op staat. Succes daarmee.

  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor deze sketch ik ben blij dat we hem ook mochten gebruiken. Ga je nog sketches maken???

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen