zaterdag 8 mei 2010

Lang niets gepost......

maar ik ben er weer. Had het even druk met werk en de voorbereidingen van mijn verjaardag op 5mei en druk op de dag zelf natuurlijk. Ja, ik ben weer een jaartje ouder. Gelukkig wel he, zullen we maar zeggen. De hele dag visite gehad, erg gezellig. 's Middags ging er een heuse parade hier voor het huis langs dus allemaal de stoelen op de stoep om te kunnen kijken. Het was echt de moeite waard, kijk maar es:


En dit was nog lang niet alles. Erg leuk, het leek wel een echte bevrijding met al die legertrucks en soldaten.

Vanmiddag heb ik eindelijk weer es lekker zitten scrappen. Op het scrapbookforum was een uitdaging naar aanleiding van deze mooie kleurige lay-out:Erg mooi he? Lekker vrolijke kleurtjes heeft deze dame gebruikt. En dit is mijn uitwerking:


Verder heb ik nog de secret scraplift 16 van het forum afgemaakt maar die mag ik nog niet laten zien. Eerst wachten totdat iedereen klaar is.
Nou, dit was het eerst weer. Ga lekker een broodje eten en dan op de bank hangen met de kids. Fijn weekend nog en laat je een berichtje achter?

Liefs,
Photobucket

1 opmerking:

  1. Goedemorgen Margreet,
    Nog van harte,maar dat had ik denk ik op het forum ook al gemeld.Hoop dat het een leuke dag was.En wat was de parade mooi he.En je lo is ook weer schitterend.En op welk forum doe je dan mee??? Ik kan het nooit vinden.Fijne moederdag.Lieve gr Anja;o)

    BeantwoordenVerwijderen