zondag 25 maart 2012

LAATSTE KANS: exclusieve workshops van Prima Marketing!!!!

Aanstaande woensdag komen Cari Fennel en Sharon Laakkonen naar Nederland als afsluiting van hun Europese tour voor Prima Marketing. Wij zijn vereerd dat ze onze winkel hebben uitgekozen om in Nederland aan te doen, en deze unieke workshops te komen geven!
Voor de workshops zijn nog een beperkt aantal plekken vrij. Wees er snel bij, en zorg dat je nog mee kunt doen aan deze exclusieve workshops. Schrijf je in op www.creabest.nl
Cari Fennel werkt inmiddels meer dan 5 jaar voor het designteam van Prima Marketing, en daarnaast is ze de coördinator en instructeur van Live with Prima. Live with Prima is een programma dat via internet uitgezonden wordt over de hele wereld, waarin scrapbook- en stempeltechnieken uitgelegd worden. Ook is werk van Cari gepubliceerd in scrapbookmagazines zoals Creating Keepsakes. Cari is dus echt een expert en kan je precies uitleggen hoe je de mooiste layouts en mini-albums maakt met de producten van Prima Marketing.
Aanstaande woensdag geeft Cari van 14 tot 17 uur de workshop Nature Garden Mini-album.

Tijdens de workshop maak je met de mooie papierlijn Nature Garden (nieuw van de afgelopen CHA) een prachtig mini-album, uiteraard in de luxe stijl die we gewend zijn van Prima Marketing. In het album wordt gewerkt met papier, vele bloemen van papier en stof, lint en kant en de bijpassende embellishments van de Nature Garden lijn. Het album heeft een magische, vintage stijl, en daardoor is het bruikbaar voor vele thema's. Na de workshop hoef je zelf alleen je foto's nog toe te voegen zodat dit pronkstuk compleet is.
Sharon Laakkonen is de designteamcoördinator en marketing director van Prima Marketing. Sharon is daardoor de persoon achter het blog van Prima Marketing. Daarnaast is Sharon één van de teachers van Prima Marketing die de hele wereld over reist om workshops te geven.
Sharons werk is gepubliceerd in bijna alle scrapbookmagazines. Het geven van workshops vindt ze zelf één van de leukste dingen van haar werk, ze vindt het heerlijk om haar passie voor het scrappen met Prima producten te delen met andere scrappers.
Sharon geeft woensdagavond van 19 tot 22 uur de workshop Mixed Media Album.

Mixed Media is het werken met verschillende materialen, zoals canvas en papier, en het werken met verschillende kleur- en stempeltechnieken. De nieuwe albums van Prima lenen zich hier perfect voor, de albums bestaan uit verschillende materialen met een kaft met een resistlaag erop. Sharon laat je zien wat er allemaal mogelijk is met zo'n album! Sharon werkt in dit album met verf, inkt, glimmermist, panpastels, en meer, de workshop is daardoor ook ideaal om deze producten eens uit te proberen. Natuurlijk wordt het album ook verder aangekleed met de prachtige bloemen en embellishments van Prima Marketing, zodat je ook hier alleen nog foto's hoeft toe te voegen.
De workshops van de Prima European Tour worden in Nederland alleen gegeven bij Creabest. Voor beide workshops zijn nog plekken vrij, maar vol=vol, en daarna zullen de workshops ook niet nogmaals gegeven worden.
De workshops kosten € 75,- per stuk, dit is inclusief alle materialen (minimale waarde € 60,-), drankjes en wat lekkers, instructies in het Engels en Nederlands en een waardebon van € 10,- voor Prima producten naar keuze.
Deze workshops worden gegeven in het Engels. De instructies zijn wel in het Nederlands, en wanneer nodig zal er tijdens de workshop vertaald worden.
Voor mensen die beide workshops van de Prima Tour volgen, zorgen wij tussen de workshops voor een maaltijd, uiteraard op kosten van Creabest.
De workshops worden gegeven in onze winkel, Kerkstraat 8 in Ommen.
Wil je meer weten over de Prima European Tour? Neem dan contact met ons op via info@creabest.nl
Wil je je opgeven? Ga dan naar www.creabest.nl
Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten