zondag 27 november 2011

PAT Album 2011

Pin It
Op 19 november ben ik met Renate naar Alphen a/d Rijn geweest om daar weer mee te doen aan Piens Album Track van Pien's Atelier. We waren op tijd vertrokken en om ca. 9.20 in Alphen maar omdat daar een brug was gestremd en de TomTom van Renate weigerde ons een andere route te geven hebben we daar nog een uur rond gereden voordat we eindelijk op onze plaats van bestemming aan kwamen. Eerst konden we er nog wel om lachen maar later, toen de tijd vorderde, niet zo meer. Uiteindelijk hadden we alleen maar de eerste layout gemist, want er waren er meer die wat langer onderweg waren dan ze hadden gedacht......:)
Tijdens een PAT dag ga je een heel album scrappen, zo'n 20 layouts!! Dat is dus heel hard werken en je krijgt 'm ook niet helemaal af. De basis gelukkig wel meestal en het versieren kun je thuis ook doen. Er zit altijd een goeie duidelijke beschrijving bij met een foto van de layout en ook de pizzadoos is altijd rijkelijk gevuld.
De afgelopen week heb ik op elk vrij momentje aan het album gewerkt en het is nu vrijwel af, alleen de binnenkant van de achterkant moet nog en er moet in het midden nog een binder in maar ik wil het jullie toch graag laten zien. Je weet vantevoren dus ook niet welk papier je krijgt en het is maar afwachten of alles goed bijelkaar past maar eigenlijk is dat nooit een probleem, kijk maar es:
Volgend jaar ben ik weer van de partij!!
Fijne zondag nog!!

Photobucket

3 opmerkingen:

 1. wauw he gaaf zeg erg leuk en wat leuke kleuren en papier ook vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zeg en wat een werk.Maar het is prachtig geworden.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your layouts are beautiful :) I found your blog through searching on Creabest. I love to scrapbook and work at a scrap boutique here in California. I'm planning on moving back to Germany next winter and was worried I wouldn't find any place to buy material. But I'm so happy to have found this site :)

  BeantwoordenVerwijderen