maandag 21 januari 2013

Lief

Pin It Dit is zo'n schattige foto van Tijgertje, die moest ik gewoon gebruiken voor een layout. De titel lief was natuurlijk zo bedacht.
Dit papier komt uit de Romance novel collection van Prima.

Uit het vel bookplate heb ik alle onderdelen uitgeknipt. Het envelopje vouw je op de aangegeven lijnen. De zwarte rondjes zet je op de envelop vast met een mooie brad en dan lijm je zijden van de envelop aan elkaar vast.

De tabjes heb ik op de kaartjes vastgeplakt en de randen beinkt met vintage photo. Rangschikken onder de foto tot het naar je zin is. Op de hoek van de foto heb ik een chipboard sticker van Prima geplakt.
De bloem is gemaakt van 2 witte Prima bloemen waarvan ik de randen heb bewerkt met vintage photo. De bruine bloemen heb ik gestanst met een bloemenstans en glassine papier van Tim Holtz. De uitgestanste bloem heb ik verkreukeld en weer uitgevouwen voor een vintage effect. Bedankt voor de tip Inge. Ik was 'm even vergeten. Op de bloem heb ik een chipboard knoop met een stukje hemp cord erdoor geplakt.
De letters van de titel heb ik eerst uit dik karton gestanst en toen uit kraft core cardstock. De randen heb ik geschuurd en bewerkt met vintage photo. Door het karton krijg je een mooi 3d effect.

Tenslotte heb ik de randen rondom bewerkt met de paper distresser. Ik ben zelf erg tevreden met deze layout en ik ben erg benieuwd naar jullie reacties.


Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking:
- papier van Prima, Romance Novel Collection, de vellen: dear john en bookplate
- letter stans Word Play van Tim Holtz
- Tim Holtz Idea-ology Kraft Glassine
- Puccini Handmade Paper Flowers Prima
- chipboard stickers Rondelle Prima
- ecru kant Lace Pack - Cream Kaiserkraft
- Kraft-core cardstock Nr. 2 van Tim Holtz, nostalgic collection
- hemp cord lichtbruin
- distress ink vintage photo Ranger
- tacky glue
- paper distresser Tim Holtz

Photobucket

5 opmerkingen:

 1. Mooie lo en de andere lo van Tijgertje is ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey wat mooi, ik kwam nu in èèn keer op jouw blog!!! Helemaal leuk!! Ok leuk zijn de LO's die je de laatste tijd gemaakt hebt En wat een schattig poesje is Tijgertje :)

  Groetjes en knip ze met het toestel met deze mooie sneeuw :)
  Yvonne (leuke naam hè? Had je zelf kunnen bedenken hihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful page!
  Today I received your postcard, its amazing, I really like it)
  Thank you^^)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Margreet, ik ben via IG op je blog gekomen. Wat een prachtige LO's zie ik hier! Super mooie kleurencombi's! Allerlei gave details! Prachtig!
  Xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke lay out maar hoe kan het ook anders met zo'n schattige kat erop ik vind hem echt heel leuk ook de k;leurencombinatie vind ik super

  BeantwoordenVerwijderen