zondag 11 juli 2010

Gewoon verder scrappen na het kampioenschap.

Zo, vanmorgen stond er een lading water op de partytent, niet normaal. Ik kwam net onder de douche vandaan maar werd natuurlijk weer nat, wel lekker fris!! Het noodweer viel hier wel mee gisteravond/nacht. Beetje wind, veel regen en een beetje flitsen en donder. Maar de kids konden niet slapen en dus zijn we vanmorgen ook wat later opgang gekomen. Het was alweer warm in de slaapkamers, dus echt veel heeft de afkoeling van gisteren niet geholpen.
Ik ga nog even verder met de foto's want ik heb nog niet alles gehad. Ik heb overal een spread van gemaakt en nu mis ik nog een paar lootjes. Het is ook raar om niet meer te hoeven scrappen, een soort van afkicken zeg maar!!
Dus deze heb ik gisteravond tijdens het voetballen gemaakt.


En tot overmaat van ramp ging onze televisie stuk gisteravond en de mannen in ons huis zijn niet so amused met DE wedstrijd van vanavond in het vooruitzicht. Maar waar kun je op zondag nu een nieuwe kopen? Eerst maar es internet afstruinen of er ergens een koopzondag is niet te ver weg..........Ik weet wel iets leukers te doen met die hitte!!
Fijne zondag en veel plezier vanavond tijdens de wedstrijd. Ik hoop zo dat het ze lukt, dat we een keer wereldkampioen worden. Dat zou toch wat zijn nietwaar?

Photobucket

1 opmerking:

  1. Hallo Margreet,
    Dit is weer een mooi lootje. Ik geloof graag dat je moet afkicken van het scrapkampioensschap.Elke dag een opdracht,ik vindt het een hele prestatie en ze waren allemaal geweldig.
    gr Stieneke.

    BeantwoordenVerwijderen